You are currently viewing Neitoset – Sulamith

Neitoset – Sulamith

Soljumosta lisää musiikkia!

Neitoset julkaisevat tänään lauantaina 23. lokakuuta seitsemännen singlejulkaisunsa. Tämä julkaisu edustaa tyyliltään perinteistä lavatanssimusiikkia Neitosten omalla twistillä. Kappale Sulamith kantaa historiallisesti 1930 –luvulle asti, jolloin ensilevytyksen tehnyt Dallape ja Veli Lehto esittivät Matti Jurvan säveltämän ja sanoittaman kaukokaipuuta henkivän kappaleen.

Neitoset tuovat Sulamithin 2020 –luvulle omalla foxtrot-versiollaan. – Tämä kyseinen kappale on kulkenut yhtyeemme perustamisajoista alkaen mukanamme ja se on muuttunut vuosi vuodelta toimivammaksi. Halusimme taltioida tämän kappaleen, koska se on yksi orkesterimme ohjelmiston suosikeista, kappaleen solistina toimiva Stiina-Emilia Kemppainen kertoo.

Neitoset ovat nousseet nopealla tahdilla tanssilavojen suosikiksi ja on yksi harvoista alan naisyhtyeistä. Neitoset on ensimmäinen Kullervo Linna säätiön palkinnon saanut naisorkesteri sekä SMOrk voittaja vuodelta 2019 ja vuoden 2020 Tanssittaja.
 
Neitoset kuvat tästä

NEITOSET
Stiina-Emilia Kemppainen (Laulu, Harmonikka)
Marja Pisilä (Taustalaulu)
Juuli Kaukinen (Kitara)
Anni Palojärvi (Basso)
Satu Palmroos (Rummut)
 
Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt
Liisa Marjomäki
+358 50 525 4109
liisa.marjomaki@magnumlive.fi

Lauri Ruotsalo
+358 50 536 1016
lauri.ruotsalo@polartuotanto.fi