You are currently viewing Aleksis Leino – Kiven taa

Aleksis Leino – Kiven taa

Aleksis Leino on Pohjois-Karjalan Kiteeltä tuleva raamikas musiikin tulkitsija, sanoittaja ja säveltäjä. Leinon yksinkertainen, sielukas ja intiimi tyyli on hioutunut vuosien saatossa metsän huminaa kuunnellen ja sille laulaen. Mystiikka ja kaiho kumpuaa synkkien kuusikoiden, jylhien petäikköjen ja valkearunkoisten vaarakoivikoiden katveesta. Syvälle sieluun pureutuva tulkinta saa kuulijan keskittymään ajattomiin suomalaisiin kaihomielisiin teksteihin.

Kiven taa
Säv. Antti Tanskanen
San. Risto Leinonen
Sov. Vesa Anttila

Laulu ja taustalaulu: Aleksis Leino
Koskettimet: Pekka Gröhn
Basso: Tuure Koski
Rummut: Heikki Sandrèn
Kitara: Vesa Anttila
Perkussiot: Rami Hänninen

Äänitys & Miksaus: Rami Hänninen / VK- Studio
Masterointi: Pauli Saastamoinen / Finnvox