You are currently viewing Kaksinainen – Kaksinainen

Kaksinainen – Kaksinainen

Kaksinainen -julkaisee debyyttialbumina nimikkoalbuminsa. Levy sisältää 11 tarkoin valittua kantrikappaletta. Kaksinaisen tyylin mukaisesti kappaleita värittää aidot soittimet, vahvat melodiat ja tukeva stemmalaulu. Levyllään Kaksinainen tuo esille uutta kantrimusiikkia sekä muutamia kantriklassikkoja ja kantrihenkeen sovitettuja versioita duolle tärkeistä kappaleista.


Kaksinainen on duo, jossa laulaa Jenni ja Laura Hirsto. Duon keikkaohjelmistossa on pääasiassa suomen- ja englanninkielistä kantrimusiikkia. Siskokset ovat laulaneet koko ikänsä, ja kantri ja stemmalaulu ovat intensiivisesti kulkeneet heidän mukanaan. ”Samaistuttavat tarinat, aidot soittimet, autenttinen sointimaailma ja harmoniset stemmat ovat aina olleet meille tärkeitä, mitkä ovat kantrinkin ytimessä”, duo kuvaa ajatuksiaan.

Laulu: Jenni Hirsto & Laura Hirsto
Kitarat, pedalsteel, hammond (4,7), rhodes (4): Aukusti Koivisto
Basso: Juho Kulmala (2,4,5,6,9,10) & Tuure Koski (1,3,7,8)
Rummut: Kyösti Mäkimattila
Viulu & mandoliini: Laura Airola
Banjo & soolokitarat (3): Miihkali Jaatinen
Taustalaulu (6): Aukusti Koivisto
Sovitukset: Aukusti Koivisto
Laulusovitukset: Laura Hirsto
Jousisovitukset: Laura Airola
Banjosovitukset: Miihkali Jaatinen

Äänitys & Miksaus: Rami Hänninen/ VK-studio
Masterointi: Pauli Saastamoinen/ Finnvox
Tuottajat: Rami Hänninen & Aukusti Koivisto
Julkaisija: Kustannusyhtiö SOLJUMO