You are currently viewing Kaksinainen – Eräänä kauniina päivänä

Kaksinainen – Eräänä kauniina päivänä

Säv. & San. Laura Hirsto, Sov. Aukusti Koivisto

Eräänä kauniina päivänä -single pohjustaa perjantaina 26.5.2023 julkaistavaa Kaksinainen -duon debyyttialbumia. Kappale on duolle tyypillisesti kantrivivahteista iskelmää. ”Eräänä kauniina päivänä” on duon toisen solistin Laura
Hirston ensimmäinen oma levytetty sävellys ja sanoitus. Kappale kertoo siitä, minkälaisia haasteita toisen
tulkitseminen voi aiheuttaa ihmissuhteissa.

Kappaleen sovituksesta vastaa jälleen kantrimestari Aukusti Koivisto. Duoa säestää studiomuusikoista koottu taitava kokoonpano pedalsteel-kitaroineen, hammond-urkuineen sekä akustisine kitaroineen ja viuluineen. Muusikkoina singlellä: Aukusti Koivisto (Kitarat, pedalsteel, hammond), Tuure Koski (Basso), Kyösti Mäkimattila (Rummut) ja Laura Airola (Viulut).

Kaksinainen on duo, jossa laulaa Jenni ja Laura Hirsto. Duon ohjelmistossa on pääasiassa suomen- ja englanninkielistä
kantrimusiikkia. Siskokset ovat laulaneet koko ikänsä, ja nimenomaan kantri on aina ollut heidän juttunsa.