You are currently viewing Neitoset – Ilta Oulunjoella

Neitoset – Ilta Oulunjoella

Neitoset -orkesteri jatkaa julkaisujen sarjaa perinteitä kunnioittaen ottamalla omakseen M. Majan säveltämän humpan Ilta Oulunjoella.– Ilta Oulunjoella on oodi kotiseudullemme, kuvailee Neitoset- yhtyeen solisti Marja Pisilä tuoretta julkaisua.

Oulusta alkunsa saanut orkesteri pitää tärkeänä omaleimaisuutta ja kuljettaa tanssipaikoille mukanaan Oulun murteen lisäksi myös lauluja, jotka juurruttavat kuulijansa kulttuuriperintömme alkulähteille, klassisen iskelmämusiikin ydinsijoille. Kyseessä on Neitosten kuudes singlejulkaisu. Kappale, on monille tuttu, muutamien legendaaristen kokoonpanojen varioima vuosien vuosien takaa.

Halusimme tuoda instrumentaalihumpan 2020-luvulle, pian satavuotiasta Dallapèta ja muita traditionaalisia tanssiorkestereita kunnioittaen, Neitoset -yhtyeen harmonikkataiteilija Stiina- Emilia Kemppainen kiteyttää.

Säv & San: M. Maja
Esittäjä: Neitoset (harmonikka Stiina-Emilia Kemppainen, kitara Juuli Kaukinen,
basso Anni Palojärvi, rummut Satu Palmroos)
Äänitys, miksaus ja masterointi: Rami Hänninen/Vk-Studio
Julkaisija: SOLJUMO