You are currently viewing Kyösti Mäkimattila & Varjokuva ystävineen – 20 v. juhlakonsertti dvd

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva ystävineen – 20 v. juhlakonsertti dvd

Vuonna 2022 oli aika juhlia Varjokuva-orkesterin 20 v. juhlaa. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva kutsuivat 20. marraskuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalle ystäviään esiintymislavalle ja täydessä konserttisalissa kuultiin kuluneiden vuosien merkitykselliset kappaleet. Juhlakonsertti videoitiin ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tunnelmaan! 

Konsertti tarjoilee musiikkia, tarinoita, muistoja, tunnelmia, iloa ja valoa. Varjokuvan herrat riemuitsevat: Samassa kuvassa me kaikki. Samassa päivässä, tällä tai vastarannalla, sillä ei ole oikeastaan väliä. Herkullinen, ainutlaatuinen ja yllättävä kattaus odottaa kuulijaa. Osta omaksesi verkkokaupasta!