You are currently viewing Neitoset – Käsikirjoitus

Neitoset – Käsikirjoitus

Uusi koskettava iskelmäuutuus Kyösti Mäkimattilan sanoihin – Tanssilavojen suosikki Neitoset laulaa Käsikirjoituksesta

Kaksi maamme iskelmätaivaan voimahahmoa, Kyösti Mäkimattila ja tanssilavojen suosikiksi noussut Neitoset-yhtye ovat yhdistäneet voimansa. Mäkimattila on tehnyt sanoituksen juuri ilmestyneeseen Neitosten Käsikirjoitus-nimiseen kappaleeseen. Sävellyksestä vastaa Henri Leppä. Kappale on äänitetty Pälkäneellä Vk-Studiolla ja Rami Hänninen vastaa niin miksauksesta kuin masteroinnistakin.

Neitoset on noussut nopealla tahdilla tanssilavojen suosikiksi ja on yksi harvoista alan naisyhtyeistä. Neitoset on ensimmäinen Kullervo Linna säätiön palkinnon saanut naisorkesteri sekä SMOrk voittaja vuodelta 2019 ja vuoden 2020 Tanssittaja.

Kyseessä on Neitosten viides singlejulkaisu. Kappale, samoin kuin sen musiikkivideo jättävät kuulijalle tilan sen omakohtaiselle tulkinnalle. Laulu kertoo siitä, kuinka ajan tummista sävyistä huolimatta voimme nähdä puhtaan valkoiset yksityiskohdat elämässämme entistä kirkkaampina ja että meillä voi sittenkin olla päärooli oman elämämme käsikirjoittajina.