You are currently viewing Maikki – Jouluni laulu

Maikki – Jouluni laulu

säv. & san. Kyösti Mäkimattila ja sov. Ville Mäkimattila

”Onneksi meillä on joulu. Ulkona on pimeää, ilmakin on usein kolea ja jos ei jouluna ole edes lunta, niin olisiko parempaa keinoa paeta arjen aherrusta kuin lämpimät muistot. Joulu on tunnelataukseltaan vuoden kohokohta. Toivon, että ”Jouluni laulu” -kappaleesta sinä saisit pienen palan uutta perinnettä osaksi omaa jouluasi. Jokaisella meistä tunnelman luo oma eletty elämä, kokemukset, traditiot ja toiveet tulevasta. Vietitpä sitten joulusi suvun ympäröimänä tai omissa oloissasi, jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen joulu. Kiitos Taiteen edistämiskeskus, apurahanne turvin tämänkaltainen työskentely on mahdollista. Tunnelmallista joulunaikaa,” toivoen Maikki.

Laulu: Maikki Pisilä, Piano ja harmonikka: Ville Mäkimattila, kitara: Rami Hänninen, basso: Juho Kulmala, rummut: Jussi Mäkimattila

Äänitys ja miksaus: Rami Hänninen & Ville Mäkimattila/VK-Studio, Masterointi: Pauli Saastamoinen/Finnvox, Kannen kuva ja graafinen suunnittelu: Tom Lahti