You are currently viewing Kyösti Mäkimattila – Saapuu joulu albumi

Kyösti Mäkimattila – Saapuu joulu albumi

Niin paljon on mahtunut näihin elettyihin kuukausiin. Epävarmuutta, uskoa, pelkoa, toivoa… varmaa kuitenkin on, että aina saapuu joulu. Joulu, jolta odotamme kaikkea hyvää. Erityisesti juuri nyt kaipaamme enemmän läheisyyttä, turvaa ja rauhaa kuin aikoihin.

– ”Olen itsekin ollut syvien ajatusten keskellä, pohtinut elämää ja samalla rakentanut tätä uutta ”Saapuu joulu” -albumiani pitkän kaavan mukaan.
Joulu lukeutuu ehdottomasti suuresti rakastamiini juhliin. Miten paljon siihen liittyykään muistoja. Aikuisiällä monet lapsuusmuistot näyttäytyvät aivan erityisinä ja miten nuo vuoden juhlahetket olivat aikaa, johon liittyi aina musiikkia, kirjoja ja runoja. Näitä ajatuksia olen pyöritellyt mielessäni ja koonnut vuosien merkittäviä kohokohtia yhteen.
On syntynyt tämä ”Saapuu joulu” -kokonaisuus, jolla toivon sydämestäni, että tavoiteltu sanoma välittyy kuulijalle laulun ja musiikin kautta juuri sellaisena kuin olen sen ajatellut.
Jotain uutta on alkamassa. Hiljentykää tämän joululevyn äärelle ja pitäkää huolta lähimmäisistänne oikeilla sanoilla ja teoilla”, Kyösti kuvailee.

Saapuu joulu -albumilla on oma sanomansa, jossa ilo, valo, perinteet ja tämä hetki kulkevat rinta rinnan. Koskettavan joulutunnelman luovat Kyösti Mäkimattila (laulu), Iida-Vilhelmiina Sinivalo (sello) ja kaikkien laulujen sovituksista vastannut Juha Maunu (piano).