You are currently viewing Pepe Willberg & Tunnelmaorkesteri Hillitty – Vielä kerran

Pepe Willberg & Tunnelmaorkesteri Hillitty – Vielä kerran

”Vielä kerran” -kappaleen sanoituksen on kynäillyt Rauli Nordberg. Tunnelmaorkesteri Hillityn laulusolistina on tällä kertaa vuorossa Pepe Willberg.

Tunnelmaorkesteri Hillitty on vuonna 2016 perustettu ja nimensä mukaisesti hillitysti soiva akustinen orkesteri, jonka koko vaihtelee kvartetista jopa 12- henkiseen salonkiorkesteriin tarpeen mukaan. Hillityistä sovituksista vastaa Kimmo Parviainen, joka myös johtaa orkesteria.

Pepe Willberg on suomalaisen kevyen musiikin tunnistettavin ääni, joka on resonoinut suomalaisiin sydämiin jo seitsemällä vuosikymmenellä. Hän on jo 1960-luvun megahitistään ”Saat miehen kyyneliin” lähtien ollut monien suosikkisävelten myötä yksi rakastetuimmista laulajistamme.

Nyt julkaistu ja kuultavissa oleva single ”Vielä kerran” on suomi-iskelmän suurmiehen Erik Lindströmin (1922-2015) sävelkirstusta esiin kaivettu teos, joka osoittaa, että monin ikivihrein melodioin suomiviihteen kaanoniin itsensä kirjoittaneen säveltäjän arkistosta löytyy edelleenkin aikaa kestäviä helmiä.