You are currently viewing Maikki – Yön huuma

Maikki – Yön huuma

Säv. Ville Mäkimattila San. Kyösti Mäkimattila Sov. Ville Mäkimattila

Uutta kotimaista musiikkia serkusten tuotteliaasta laulupajasta. Maikki, tuo tyylitajuinenSmork-voittaja Neitoset-yhtyeen solisti, tulkitsee aistikkaasti vertauskuvallisen ja intiimintunnelmalatauksen. Rami Hännisen luotsaaman Vk-studion studio-orkesteri sai levytykseenmukaan vierailemaan ystävänsä Tero ”The Golden Trumpet” Lindbergin ja jälki on senmukaista.

”Ihan kuin oltaisiin joidenkin perimmäisten totuuksien äärellä, puhtaiden ja syvien tunteidenihan siellä alkulähteillä. Yön huuma on musiikkia, jota voisin kuvitella itsekin kuuntelevaniaikaan tai paikkaan sitomatta. Halusimme luoda hyväsoundista musiikkia, jota on helppokuunnella. Ihan pian julkaisemme vielä upean musiikkivideon, siitä yön huuma suorastaan tihkuu aistijan verkkokalvoille. Odotan innolla mitä kaikkea alkanut yhteistyö Mäkimattilanserkusten kanssa vielä saakaan aikaan.”